Ön a Patakinfó archívumát böngészi! Ezek az oldalak 2019.november 26-tól már nem frissülnek .

NYÍLT LEVÉL

NYÍLT LEVÉL

Tisztelt Köteles László! Tisztelt Zaveczki Tibor!

Alig 3 nap maradt hátra az országgyűlési választásig, amikor is a magyar emberek dönthetnek arról, milyen jövőt, milyen Magyarországot szeretnének. Egyértelmű, hogy kormányváltó hangulat van, és ez nem csak országosan, hanem itt, Abaúj és Zemplén térségében is nagyon érezhető. A közelmúltban nyilvánosságra került közvélemény-kutatások – a kireszavazzunk.hu, taktikaiszvazas.hu, pollo.hu, orbanvalto.com  – eredményei, valamint Márki-Zay Péter ajánlása szerint is egyedül nekem van esélyem a Fidesz legyőzésére a választókerületben. A tehát választás mindenképpen a Fidesz és a Jobbik között fog eldőlni. Az elmúlt napokban engem ért nemtelen támadásokból is látszik, hogy a Fidesz fél, és nekik csak egy a fontos: a mandátum elnyerése, a pénz és a hatalom megtartása.

Minden bizonnyal Önök is egyetértenek velem abban, hogy vidékünk és az itt élő emberek a jelenleginél erősebb érdekképviseletet érdemelnek. Egy elszánt, felelősen gondolkodó, a választópolgárok mindennapjait elősegíteni képes országgyűlési képviselőre van szüksége az itt élőknek, aki a jobb- és baloldali megosztottságon felül tud emelkedni és minden embert képviselni. Az elmúlt hetekben mindezek szellemében, a tisztesség útján járva kampányoltam, és teszem ezután is. Nem vívtam ki-ki harcot, és nem folytattam méltatlan negatív kampányt az ellenfeleim lejáratására, vagy hogy saját magamat jobb színben tüntessem fel. Ez sem hozzám, sem a Jobbikhoz nem lenne méltó.

A közvélemény-kutatások szerint országosan a Jobbik a legerősebb ellenzéki párt, ezért a kormányváltás garanciája a Jobbik listájára és jelöltjére leadott szavazat. Őszintén bízom benne, hogy eddig Önök is a kormány leváltásáért dolgoztak, és nem kívánnak asszisztálni ahhoz, hogy a Fidesz maradjon hatalmon, ugyanis az beláthatatlan következményekkel járhat mind térségünket, mint az egész országot tekintve. A jelenlegi erőviszonyokat tekintve mindebből az következik, hogy Önök akkor tudnák a legtöbbet tenni Abaúj és Zemplén térségéért, ha megfontolnák a visszalépésüket a legerősebb ellenzéki jelölt javára, a javamra. Kérem, emelkedjenek felül az ideológiai kérdéseken és visszalépésükkel bebizonyítsák be, hogy Önöknek is valóban fontos a térségben élők jövője.

Az emberek kormányváltást akarnak és el akarják számoltatni a maffia-kormányt! Bízom benne, hogy Önök nem szeretnének keréktörői lenni a kormányváltásnak.

Várom mihamarabbi válaszukat!

Üdvözlettel,

Mikola Gergely

a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje

az egyetlen esélyes jelölt