Ön a Patakinfó archívumát böngészi! Ezek az oldalak 2019.november 26-tól már nem frissülnek .

Pályázatok

Véget ért a „Szellem és anyag” című projekt
2015. augusztus végén véget ér a TÁMOP-3.3.14.B- 14/1-2014- 0001 azonosító
jelű, „Szellem és anyag” című projekt.

2015. február 1-én véget ért a TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0056 azonosító jelű, „Kapcsolat és érintés” című projekt.

A projektet az Új Art Ért Alapítvány és a Triola Művészpalántákért és Oktatóikért Közhasznú Alapítvány konzorciumi együttműködésben valósította meg. 

Pályázati felhívás – Tényfeltáró riportok a magyarországi médiáról

A Független Médiaközpont pályázatot hirdet szakmai tapasztalattal rendelkező újságíróknak tényfeltáró riportok készítésére. E felhívással a Független Médiaközpont olyan, új történetek feldolgozását kívánja támogatni, amelyek rávilágítanak a szabad, független, plurális és fenntartható média működését akadályozó visszásságokra, rendszerszerű problémákra, az esetleges korrupcióra. A pályázatok benyújtásának határideje: 2014. november 24.

Kedves Pályázó, Érdeklődő!

Örömmel értesítjük, hogy megjelent az EGT/Norvég Civil Támogatási
Alap új pályázati felhívása, melynek részleteit a program honlapján
elolvashatja:
http://​https://norvegcivilalap.hu/hu/palyazati-dokumentumok 
Kérjük, adják tovább a felhívást mindenkinek, akit érdekelhet!

Köszönettel, 
a lebonyolító alapítványok: Ökotárs Alapítvány, DemNet Alapítvány,

A Gyergyócsomafalvi Borsos Miklós Művészetéért  Alapítvány az idén XXI. alkalommal szervez  képzőművészeti jellegű  Kárpátmedencei Alkotótábort.

Az Európai Bizottság Európa a polgárokért programjának célja, hogy segítse a polgárokat az Unió történelmének, működésének alaposabb megismerésében, az uniós szakpolitikák és döntéshozatali folyamatok megértésében, miközben aktív szerepvállalásra és demokratikus részvételre ösztönzi őket.
Cél
- Erősíteni az európai polgárság eszméjét, javítani a polgári és demokratikus részvétel feltételeit az Európai Unión belül.
- Ösztönözni a demokratikus döntéshozatalban való részvételt Európai Uniós szinteken is.
- Támogatni a konkrét részvételt az Európai Unió döntéshozatali folyamataiban.
 

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt igénybejelentési felhívást hirdet civil szervezetek támogatására. A felhívás célja a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése, a befogadó szervezetek időlegesen rendelkezésre álló szabad infrastrukturális erőforrásainak igénybevétele révén.
 
A felhívás kódja: IST-14
 

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatástudományi Kara
és a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt.

pályázatot hirdet

,,Az év önkormányzati vagyongazdálkodója 2013''
cím elnyerésére.

 

A Magyar Református Szeretetszolgálat által meghirdetett „Nincsen számukra hely” c. pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet a társadalom perifériájára szorultak helyzetére. A pályázatra amatőr fotósok azon pályázatait várjuk, melyek e témához illeszkednek. A pályázat során a legjobb 3 helyezettet, továbbá a közönségszavazás győztesét értékes nyereményekkel díjazzuk, továbbá képeikből kiállítást szervezünk.

Oldalak